ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Δήμος Ρεθύμνης

Ζυμβρακάκη 12

Ρέθυμνο

Τ.Κ. 74100

Πληρ: κα. Παυλάκη

Τηλ.: 2831050740 εσωτ.17

Αξιότιμοι γονείς,

Με την επιστολή αυτή, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τη δράση της προληπτικής ιατρικής/ Οδοντιατρικής που επιθυμεί να πραγματοποιήσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για τα παιδιά / μαθητές του Δήμου Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις προθέσεις μας είναι τα παιδιά του Δήμου Ρεθύμνου να έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από τις ειδικότητες που εθελοντικά θα στελεχώσουν το κινητό πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Ι», από την Δευτέρα 20 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, με ώρες λειτουργίας 09:00-15:00.

Το κινητό πολυιατρείο θα σταθμεύσει στο χώρο της Μαρίνας ( Δελφίνι).

Οι τρεις πρώτες ημέρες 20,21,22 Μαΐου θα αφορούν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο , η 23η Μαΐου προληπτικό Παιδιατρικό έλεγχο και η τελευταία μέρα Παρασκευή 24 Μαΐου προληπτικό ΩΡΛ έλεγχο. Η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται συνοδεία γονέα / κηδεμόνα.

Η οργάνωση των τηλεφωνικών ραντεβού θα γίνει από υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κυρία Περπιράκη, στο τηλέφωνο 2831050740 εσωτ.11 08:00-15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Παρακαλώ για τη διάχυση της πληροφορίας της δράσης και την αποστολή της ανάλογης υπεύθυνης δήλωσης στους γονείς, ώστε  κατά την διάρκεια του προληπτικού ελέγχου, οι κηδεμόνες να τις παραδώσουν στο προσωπικό που θα στελεχώνει την μονάδα.

Με εκτίμηση,

ΥΓ. Εδώ θα βρείτε τις τρεις υπεύθυνες δηλώσεις (οδοντίατρου/παιδίατρου/ΩΡΛ) , που πρέπει να συμπληρώσουν οι γονείς/κηδεμόνες ΠΡΙΝ επισκεφτούν την ιατρική μονάδα, και να τις παραδώσουν στο προσωπικό που στελεχώνει την μονάδα.

α) ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ , β)ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ,  γ) ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΩΡΛ

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]