Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ευχόμαστε να είστε καλά και υγιείς εσείς και οι οικογένειές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με χαρά για τη σπουδαία και ευγενική δωρεά που προσέφεραν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνης, κύριος Μάρκος Κοκολάκης από κοινού με την σύζυγό του- Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κυρία Αμαλία Τζανιδάκη προς το Γυμνάσιο των παιδιών μας σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό καθώς και άλλων ειδών, που ήταν απαραίτητα για την βελτίωση των συνθηκών στις σχολικές αίθουσες.

Έτσι, παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του σχολείου τα εξής:

Για την αίθουσα υπολογιστών:

✓2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές

✓3 οθόνες PC

✓5 σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι

✓Υλικό WiFi και παρελκόμενα (καλώδια δικτύου, ηλεκτρονικά, router, σκληρούς δίσκους, κλπ)

✓1 έγχρωμο πολυμηχάνημα Canon (scanner, Fax, Print)

Για την αίθουσα ένταξης:

✓6 ανατομικές καρέκλες

✓1 καρέκλα γραφείου

✓1 γραφείο καθηγητή

Για την νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων:

✓ 1 ενισχυτή – Bluetooth

✓ 4 επαγγελματικά ηχεία οροφής

✓ 2 ασύρματα πυκνωτικά μικρόφωνα

✓ 1 Tablet 10″ Alcatel

✓ 1 ρολόι τοίχου

Τα παραπάνω δωρήθηκαν με πολλή αγάπη, έχοντας ως μοναδικό στόχο να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά μας, στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου και να βοηθήσουμε στις αναβάθμιση του εξοπλισμού του σχολείου μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να προσθέσουμε πόσο σημαντικό είναι να υπενθυμίζουμε συνεχώς στα παιδιά μας το σεβασμό προς το σχολικό περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις του. Σέβομαι το χώρο του σχολείου και εργάζομαι ώστε να διατηρείται καθαρός και μέσα στην τάξη και εκτός της τάξης. Αγαπώ το Σχολείο μου, αγαπώ τη μάθηση, σέβομαι τους συμμαθητές μου, σέβομαι τους καθηγητές μου που θέλουν να γίνω ένας καλός επιστήμονας αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Σέβομαι την περιουσία του σχολείου, τη δική μου περιουσία, καθώς εγώ ο ίδιος ο μαθητής επωφελούμαι από ένα σχολείο με εύρυθμη λειτουργία.

Οφείλουμε σαν γονείς και κηδεμόνες να τονίσουμε στα παιδιά μας την αξία του εξοπλισμού του σχολείου, όχι μόνο την χρηματική αλλά κυρίως το πόσο θα βοηθηθούν απ’ όλα αυτά, καθώς είναι απαραίτητα και χρήσιμα για κάθε σχολική μονάδα, ώστε να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας , γιατί χάρη στις δικές σας ετήσιες συνδρομές και χορηγίες στηρίζεται τόσο την προσπάθεια τη δική μας όσο και των καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας μαθητές και καθηγητές να τα ευχαριστηθούν και να τους βοηθήσουν ουσιαστικά στην καθημερινότητα τους.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου