Διοργανώθηκε και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά το πασχαλινό παζάρι του σχολείου μας. Στο πλαίσιο αυτής της σχολικής δράσης οι μαθητές μας εξέπληξαν με τις πασχαλινές κατασκευές τους ,τα εύγευστα γλυκά και τα πανέμορφα μικροδώρα που αντάλλαξαν. Ο πάγκος με τα βιβλία ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα. Οι τίτλοι των βιβλίων κέντρισαν το ενδιαφέρον των μαθητών , που τα επέλεξαν ως δώρο για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

       Στη δύσκολη εποχή μας που τα ανταλλακτικά-χαριστικά παζάρια αυξάνονται πανελλαδικά, όταν διοργανώνονται σε ένα σχολικό χώρο , καλλιεργούν στους μαθητές αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς. Παράλληλα, τους δίνουν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ταλέντα μέσα από την ενασχόλησή τους με τη χειροτεχνία, τη ζωγραφική, τη ζαχαροπλαστική κλπ και να προσφέρουν τις δημιουργίες τους στους συμμαθητές τους.

       Για την επιτυχία, λοιπόν , και της φετινής εκδήλωσης , αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, σε όλους τους  μαθητές που έλαβαν μέρος,καθώς και στις οικογένειές τους για την πολύτιμη συνδρομή τους. Το παζάρι μας στήριξε και φέτος ο Δ/ντης μας Φωτάκης Μιχάλης καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων , τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Πολύτιμη ήταν και η αρωγή των καθηγητών : Αγγελάκη Θεοδώρας, Γιαννέλλη Χριστόδουλου και Ψυχαράκη Χρυσούλας.

Η υπεύθυνη της διοργάvωσης,

Βολτυράκη Δέσποινα, φιλόλογος