Εμπλουτισμένο και με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, πραγματοποιήθηκε και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά το Πασχαλινό – Ανταλλακτικό Bazzar του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, στο κέντρο της πόλης.Oι μαθητές ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα να ξεδιπλώσουν τα κάθε είδους ταλέντα και τις ικανότητές τους. Έτσι, την Παρασκευή 30 Μάρτη συγκεντρώθηκαν πολλές χειροποίητες πασχαλινές κάρτες, λαμπάδες και κατασκευές, νόστιμα εδέσματα και ένας μεγάλος αριθμός από βιβλία και ρούχα, τα οποία ανταλλάξαμε με αγάπη και πολλές ευχές!

Για να μείνει αξέχαστη σε όλους αυτή διοργάνωση, συνέδραμαν με τη στήριξή τους ο διευθυντής του σχολείου μας κύριος Μιχάλης Φωτάκης, ο σύλλογος των καθηγητών, το δεκαπενταμελές συμβούλιο και οι μαθητές που συμμετείχαν με την αρωγή των οικογενειών τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στους συνδιοργανωτές συναδέλφους κυρία Έφη Κεσίδου, νομικό και Χριστόδουλο Γιαννέλη, φιλόλογο, που πίστεψαν στην ιδέα του ανταλλακτικού Βazaar και εργάστηκαν για την υλοποίηση της, καθώς και στους δύο μαθητές που ξεπέρασαν τους συμμαθητές τους σε προσφορές, για αυτό και επιβραβεύτηκαν.

Η υπεύθυνη της διοργάνωσης Βολτυράκη Δέσποινα, φιλόλογος