👫Με μια εξαιρετική γιορτή, οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940!
🧑🏻‍💼🇬🇷Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Διευθύντριας, η οποία έκανε μια σύντομη αναφορά στη γιορτή της σημαίας, εξαίροντας τη γενναιότητα που επέδειξαν οι Έλληνες στον ηρωικό αγώνα τους κατά του φασισμού και για την ελευθερία της πατρίδας.
📚💌Μετά την ανάγνωση του πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων, η σημαία παραδόθηκε στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες, ενώ απονεμήθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία προόδου στους μαθητές που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά.
📹🚩Μέσα στις τάξεις, οι μαθητές παρακολούθησαν ένα σύντομο επετειακό βίντεο και στη συνέχεια έφτιαξαν τα δικά τους λάβαρα, εντυπωσιάζοντάς μας με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους!
🎈🎯Η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα θεματικό κυνήγι θησαυρού, στο οποίο οι μαθητές έλαβαν μέρος με μεγάλο ενθουσιασμό. Νικητής αναδείχθηκε το τμήμα Γ2, κερδίζοντας έναν «γλυκό πειρασμό», αλλά και τη δέσμευση για μια μελλοντική εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ρέθυμνο.
🎀🥰Ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφους Μανουσάκη Περσεφόνη, φιλόλογο, Παυλάκη Μαρία, φιλόλογο, Χατζηγιάννη Μαρία, φιλόλογο, και Αγγελίδου Ιωάννα, καλλιτεχνικών, για την οργάνωση και την επιμέλεια αυτής της τόσο όμορφης γιορτής!
Χρόνια πολλά σε όλους!🌸
Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!🇬🇷