Το σχολείο μας έχει την τύχη να είναι ένα από τα δέκα σχολεία της Ελλάδας που συμμετέχει στο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δράσεων για την πρόληψη κατά της παιδικής κακοποίησης  «ΑΝ Αναγνωρίζω –Αντιδρώ –Αντιμετωπίζω» του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Μετά  την ολοκλήρωση  όλων των εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΝ Αναγνωρίζω –Αντιδρώ –Αντιμετωπίζω» κατά την περσινή χρονιά, φέτος  οργανώνουμε στο σχολείο μας την καμπΑΝια ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά της παιδικής κακοποίησης στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος. Μαθητές  ευαισθητοποιούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο συμμαθητές και γονείς μέσα από δράσεις για την ενημέρωση, την αφύπνιση και την επικοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο χώρο μας τον εξαίρετο Νομικό και Εμπειρογνώμονα Δικαιωμάτων του Παιδιού κύριο Γεώργιο Μόσχο, ο οποίος συναντήθηκε με την ομάδα της καμπΑΝιας  για να συζητήσει και να ανταλλάξει μαζί τους ιδέες και σκέψεις, αποτελώντας για άλλη μια φορά πηγή έμπνευσης και εμψύχωσης τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Τον ευχαριστούμε θερμά!