Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο ολοκλήρωσε τη διετή θητεία του προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στο έργο που του ανατέθηκε με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Φέτος είναι η χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Όποιος από τους γονείς των μαθητών θα ήθελε να συμμετάσχει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, μπορεί να μας γνωστοποιήσει την επιθυμία του και την υποψηφιότητά του μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στο σύνδεσμο: https://forms.gle/hucGAyxSYZuEFUA57 ή μέσω e-mail στο syllogos3ougymnasiou@gmail.com (αναφέροντας απαραίτητα τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Ονοματεπώνυμο και Τάξη Παιδιού/ών που φοιτούν στο σχολείο).

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 17-10-2022 και ώρα 23:59.

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι κύρια πηγή εσόδων του Συλλόγου αποτελεί η ετήσια οικονομική σας συνδρομή, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 10€ ανά οικογένεια, ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών. Η συνδρομή αυτή είναι σημαντική για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας. Η συγκέντρωση των χρημάτων μπορεί να γίνει -για όσους έχουν τη δυνατότητα- και στην αυριανή ενημερωτική συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για τη χρονιά 2021-2022 ο Σύλλογος Γονέων διέθεσε συνολικά περίπου 2000€ για τις ανάγκες του σχολείου σε ηλεκτρονικό και αθλητικό εξοπλισμό, καθώς και για την πραγματοποίηση βιωματικού σεμιναρίου των μαθητών της Β’ Τάξης για την Οδική Ασφάλεια με τη βοήθεια προσομοιωτή πρόσκρουσης οχήματος από εγκεκριμένη Σχολή Οδηγών.

 

Είναι πολύ σημαντικό ο Σύλλογος να συνεχίσει την προσπάθεια για να προσφέρει στα παιδιά μας ό,τι καλύτερο γίνεται, για τη φοίτησή τους στο γυμνάσιο. Ως εκ τούτου, κρίνεται αναγκαία η ενεργή συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια όλων των γονιών για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου