Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου μας.
Δίνουμε ευκαιρία μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (Παρασκευή 5/3/21) προκειμένου να τακτοποιήσετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη την συνδρομή των 10 ευρώ για το φετινό έτος. Μαζί με την συνδρομή σας, παρακαλούμε να δώσετε μια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail), καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Θυμίζουμε ότι όποιος/α επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 6977989326 (Νίκος Βαράκης Πρόεδρος), 6932751501 (Θεοδωράκης Μάρκος Γραμματέας) ή στο mail του συλλόγου syllogos3ougymnasiou@gmail.com.

Η γενική μας συνέλευση θα γίνει το απόγευμα  του Σάββατου 6 Μαρτίου στις 6μμ, θα είναι διαδικτυακή, απολογιστική και σε αυτή θα εκλέξουμε το καινούργιο Δ.Σ. του συλλόγου μας. Πρόσκληση θα σας στείλουμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Γυμνασίου μας. Να τονίσουμε ότι η γενική συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους, όμως δικαίωμα συμμετοχής τόσο με υποψηφιότητα όσο και με ψήφο θα έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου

 

Βαράκης Νίκος

Παιδίατρος, IBCLC

Γερακάρη 73

74100 Ρέθυμνο

6977989326

http://www.paidiatre.gr