Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι κάθε ΤΡΙΤΗ και ώρες 8:15-12:25 καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020 θα βρίσκονται στο σχολείο μας κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος.
Η κοινωνική λειτουργός Ελένη Πετραλή και η ψυχολόγος Διονυσία Κρουσταλλάκη είναι μέλη της ΕΔΕΑΥ (Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης) του Υπουργείου Παιδείας. Η ομάδα της ΕΔΕΑΥ είναι υπεύθυνη για την διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών όλων των μαθητών.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο email edeayrethymnou@gmail.com ή να δώσετε τα στοιχεία σας στη διεύθυνση του σχολείου μαζί με το αίτημά σας. Στη συνέχεια, η ομάδα της ΕΔΕΑΥ (κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος), τηρώντας το προσωπικό απόρρητο θα επικοινωνεί μαζί σας για να ορισθεί κάποιο ραντεβού.
Η συγκεκριμένη υποστήριξη παρέχεται στο σχολείο μας δωρεάν με στόχο την ενδυνάμωση των παιδιών σε μαθησιακό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνείτε μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με το παιδί σας. Παράλληλα, να παροτρύνετε το ίδιο το παιδί σας να προσεγγίσει τα μέλη της ΕΔΕΑΥ όταν το χρειαστεί.